Elveturen

OBS! ENDRINGER KAN FOREKOMME!

Tidsskjema

 • 10:00 – Kompressorer er klare på Fiane
 • 10:30 – AVREISE fra Fiane
 • 11:00 - SISTE trekkbåt reiser fra Fiane
 • 11:30 – Konsert på Flakksvann
 • 13:00 – Gratiskonsert - Sandøyra (Gamle Mollestadbroa)
 • 13:30 - Ta Sjansen - Sandøyra
 • 14:00 - Slutt på Sandøyra
 • 15:30 - Beachparty!
 • 17:30 – Buss begynner å hente deltakere på Høygilt
 • 19:30 – Siste buss reiser fra Høygilt

Hele festivalen er bygget rundt elveturen og du vil oppleve aktiviteter og konserter på vei nedover Tovdalselva!

Hva er det og hvor stiller jeg opp?

slider1Du stiller opp 10:00 på Fiane og tar evt. turen innom kiosken vår på campen (se kart) for å kjøpe gummibåt, vest og karabinkrok så du kan feste båten din i ander båter og til scenen ved konsertene. Det er 2 deler av turen hvor det ikke er særlig med strøm og der vil du kunne henge deg på en båt som trekker deg over. Ingen grunn til å slite seg ut!

For litt ekstra komfort kan du kjøpe en ekstra båt du fyller med is og øl!

Nedover elva vil det være aktiviteter og konserter (se under). Når du ankommer Høygilt, vil du gå i land og bli hentet av buss.

Pimp My BoatElveturen

Vi har sett gummibåter med fly-bridge, langbord, veranda, lanterner, ryggealarm, grill, kjøleskap og stress-less. Om du ikke ønsker å gå så langt, håper vi likevel du “pimper” båten litt. Kanskje et flagg, eller fresh lakk?

Dersom du vil gå for gull kan du også melde deg på "Pimp My Boat" hvor vi deler ut fete premier og festivalpass til neste festival!

Regler

 • Båten/flytedelen må være basert på gummibåt(er), basseng eller andre oppblåsbare ting. En flåte laget av tre med en gummibåt oppå holder ikke. En gummibåt med treplate oppå er ok
 • Isopor er forbudt!
 • Det står en søppelcontainer på Høygilt. Dersom dere ikke klarer å få båten oppi containeren med håndmakt må dere selv stille med maskineri for å få ryddet.
 • Dere kan være så mange dere vil om båten, men det leveres kun opp til 3 festivalpass til vinneren

Påmelding

Nederst på denne siden ligger det skjema for påmelding. Dersom det ikke fremkommer klart skriftlig hvilken farkost som er meldt på ber vi om at dere oppsøker oss ved avgang så vi kan ta bilde og koble riktig båt til riktig påmelding :) Alternaltivt kan du sende oss info med bilde på en e-post

Premier

Vi deler ut opp til 3 festivalpass for neste festival, verdibonger for festivalen + diverse snacks!

Konserter

På samme lokasjon som Ta Sjansen vil det bli holdt en liten gratiskonsert. Når ta sjansen er ferdig driver vi videre nedover til elvescenen. Her vil du få den beste opplevelsen i ditt liv! Heng deg fast i tauene i elva og nyt live musikk fra gummibåten!

Båter

Du kan kjøpe båter i campen hos oss. Vi har i år et kjempelager av båter, så vi går ikke tomme! Båtene koster 450,- og kan forhåndsbestilles på vår shop (velg "varer"). Alternaltivt kan du kjøpe "kapteinpakken" hvor vi har klar båt, vest og sjakkel til deg på campen.

Det vil være kompressorer på fiane så du får en behagelig jobb med å blåse opp båten din!

Om du ønsker å stille med en annen båt/kano/kajakk etc. så kan du selvsagt det, men da må du ordne frakt av båten tilbake til campen selv.

Transport

Det vil gå busser i skytteltrafikk fra Høygilt fra 17:30 – 19:30. Bussen tar med gummibåten, men du må blåse ut luften.

Andre konkurranser

Det vil bli også bli premiert for å ha med seg mest tomgods og søppel! Tomgodset leveres ved ankomst på Høygilt.

Ikke alle konkurranser annonseres, men tidligere har blant annet “årets humørspreder” med seg en billett til verdi av 900kr – kun for å være glad!

Søppel

Det vil være satt ut containere på et par plasser langs elva. Vi setter stor pris på om du setter av søppel i nærheten av dem istede for å hive det i vannet!

Vi får også besøk av #Enekstra som stiller med "søppelbåter" ned elveturen. Har du søppel du ikke har mulighet til å håndtere selv vil det være båter som kan hjelpe deg!
Les mer om #Enekstra her -->