Elveturen

Hele festivalen er bygget rundt elveturen og du vil oppleve aktiviteter og konserter på vei nedover Tovdalselva!

Hva er det og hvor stiller jeg opp?

slider1Du stiller opp 10:30 på Fiane og tar evt. turen innom kiosken vår på campen (se kart) for å kjøpe gummibåt, vest og karabinkrok så du kan feste båten din i ander båter og til scenen ved konsertene. Det er 2 deler av turen hvor det ikke er særlig med strøm og der vil du kunne henge deg på en båt som trekker deg over. Ingen grunn til å slite seg ut! For litt ekstra komfort kan du kjøpe en ekstra båt du fyller med is og øl! (Is kan bestilles på blant annet "fiskebrygga" i Lillesand) Nedover elva vil det være aktiviteter og konserter (se under). Når du ankommer Høygilt, vil du gå i land og bli hentet av buss.

Pimp My BoatElveturen

Vi har sett gummibåter med fly-bridge, langbord, veranda, lanterner, ryggealarm og stress-less. Om du ikke ønsker å gå så langt, håper vi likevel du “pimper” båten litt. Kanskje et flagg, eller fresh lakk?

Regler

  • Båten/flytedelen må være basert på gummibåt(er), basseng eller andre oppblåsbare ting. En flåte laget av tre med en gummibåt oppå holder ikke. En gummibåt med treplate oppå er ok
  • Isopor er ikke ok. En million isoporbiter i elva er ikke en artig jobb å plukke opp ;)
  • Dere kan være så mange dere vil om båten, men det leveres kun opp til 3 festivalpass

Påmelding

For at vi ikke skal overse noen vil vi i år ha påmelding. Ved avgang fra Fiane har vi en representant som noterer navn, tar bilde av båten og tar et mini-intervju med deg. Alternaltivt kan du sende oss info med bilde på en e-post

Premier

Vi deler ut opp til 3 festivalpass for neste års festival

Konserter

På samme lokasjon som Ta Sjansen vil det bli holdt en liten gratiskonsert. Når ta sjansen er ferdig driver vi videre nedover til elvescenen. Her vil du få den beste opplevelsen i ditt liv! Heng deg fast i tauene i elva og nyt live musikk fra gummibåten!

Båter

Du kan kjøpe båter i campen hos oss. Vi har i år et kjempelager av båter, så vi går ikke tomme! Båtene koster 450,- og kan forhåndsbestilles på vår shop (velg "varer"). Alternaltivt kan du kjøpe "kapteinpakken" hvor vi har klar båt, vest og sjakkel til deg på campen. Det vil være kompressorer på fiane så du får en behagelig jobb med å blåse opp båten din! Om du ønsker å stille med en annen båt/kano/kajakk etc. så kan du selvsagt det, men da må du ordne frakt av båten tilbake til campen selv.

Transport

Det vil gå busser i skytteltrafikk fra Høygilt fra 17:30 – 19:00. Bussen tar med gummibåten, men du må blåse ut luften.

Andre konkurranser

Det vil bli også bli premiert for å ha med seg mest tomgods og søppel! Tomgodset leveres ved ankomst på Høygilt. Ikke alle konkurranser annonseres, men tidligere har blant annet “årets humørspreder” med seg en billett til verdi av 900kr – kun for å være glad!

Tidsskjema

  • 10:00 – Kompressorer er klare på fiane.
  • 11:00 – AVREISE fra fiane
  • 12:30 – Felles slipp av båter fra nye mollestadbrua (på andre siden av flakksvann)
  • 13:30 – Gummibåtløp & gratiskonsert på sandøyra
  • 17:30 – Buss begynner å hente deltakere på Høygilt
  • 19:30 – Siste buss reiser fra Høygilt